Egy év után végre újra mindkét irányba lehet közlekedni a 26-oson Barcikán – de egy probléma megmaradt

Megosztás

Jó munkához idő kell, de ennyi? A 26-os főúton, Kazincbarcikán hosszú idő, nagyjából egy teljes év után lehet újra közlekedni mindkét irányban. Egy balesetveszélyes helyzet viszont maradt a rendőrlámpáknál, a változtatást ugyanis nem egységesítették.

A különleges örömhírt is egy közösségi médiás csoportban osztották meg. Igaz, még mindig figyelni kell néhány dologra, például a rendőrlámpáknál. Erre éppen az olvasók és a hozzászólók hívták fel a figyelmet.

“Igen, de figyelni kell, mert a tűzoltóságtól kifelé még ott vannak a lámpák! Előttem is majdnem volt egy koccanás, mert bár engedett a lámpa jobbra kanyarodni, az egyenesen 26-oson érkezőnek van elsőbbsége, onnan már nincs lámpa.”

Egy másik vélemény pontosan ugyanezt a gondot erősítette meg: “A tűzoltósági ki-be hajtónál le kellene venni a lámpákat, mert így bezavar, hogy a főúti lámpa már le van takarva (ők ezt nem látják) és ott folyamatos a közlekedés ózdi irányból! De lehet lesz még variálás, mert az mindig van!”

Mások a munka lassúságát kritizálták. “Mi pénzt kiloptak innen is, egy hónapos munkát egy év alatt majdnem megcsinálni nem kis teljesítmény.” “Azért az az útszakasz nagyon nincs még kész, csak egy része. A Szeles-Múcsony között táncot jár a kocsi jobb oldala mindkét irányban. Pár hete elkezdték az egyik oldalt javítani, hááát… valami tanulócska csinálhatta a hengerelést, mert teljesen hullámos, ugrál rajta a kocsi.”

“Hurrá, végre, egy év alatt…”

Más apróságra is figyelni kell. “Akkor már nem kell a surányi előtt a tűzoltóság felé menni ha Múcsony irányába szeretnék menni?” “Arra csak Miskolc felé lehet menni, Múcsony felé lehetett a körforgót használni.”

Frissítés: Utolsó információink szerint a fent említett balesetveszély megszűnt, mert a lámpákat időközben kikapcsolták.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek