Friss: így néz ki a teljesen megújult miskolctapolcai park – képek

Megosztás

Hosszú munkálatok után már szinte kész a végeredmény, évtizedes hiányosságot oldott meg az önkormányzat. A korábbi, lepusztult környezet látványosan megújult, most már odamehetünk és csodálhatjuk.

Bár bizonyos utómunkálatokat még végeznek. Vége a lezárásnak, az Ősparkot átadta Miskolc Önkormányzata a felújítást követően, hosszú hónapok munkája érik be.

A közösségi médiában Rontó Alexandra tette közkinccsé a megújult parkról készült fényképeket. Valóban nagyon ráfért már a ráncfelvarrás az évtizedek alatt igencsak elhasználódott és leamortizálódott környezetre. Most már élvezhetjük az új környezetet, ami ötvözi a hagyományos és a modern kinézetet.

Volt, aki némi kritikát is megfogalmazott, de összességében üdvözlik az új parkot a helyiek.

“Szép lett, de azt a nyomorult nyilvános vécét kinyithatnák végre. “

“Mai napon látogatásom során megdöbbenve láttam, hogy néz ki valójában a valamikori csodásan gondozott park, július hónapban. A gazdátlanság, igénytelenség ami ott fogadott nagyon elszomorító. Hogy szeretnénk az idegenforgalmat fellendíteni ilyen körülmények mellett? A feltúrt, elhagyott munkaterületen száraz gallyak tömkelege, ápolatlan új utak, egyetlen közterületen dolgozó munkás nélkül. Épült végre egy nyilvános WC, de sajnos zárva tart, a délelőtti órákban is sok gyermekekkel kiránduló ember ellenére. Tényleg nincs felelőse ennek a valamikor szemet gyönyörködtető, gyönyörű adottságokkal rendelkező területnek? Én nem ilyen Miskolcot szeretnék!”

Erre viszont jöttek az egyet nem értő válaszok.

Mások szerint ugyanis azért ennyire, nem lett csúnya Tapolca, még tartanak a munkálatok. A két héttel ezelőtti állapothoz képest sokat javult a helyzet. Inkább az eldobott papírzsebkendők,és az italos flakonok látványa elszomorító, véli egy hozzászóló. Vannak hibák, de bíznak a mielőbbi kijavításában!

“Egy hete voltam a Barlangfürdőben! Mindenhol dolgos derék embereket láttam már a reggeli órákban! Épül és szépül…a károgók menjenek a ….”

“Ez tényleg botrány, vasárnap nem dolgoznak az emberek. Teljesen elrontotta ezt a szép napot. Inkább azt nézze már, hogy több évtized után elkezdték rendbe rakni. De szerintem ön ezért ment.” Minden héten megyünk, gyönyörű lett, persze mindenbe bele lehet kötni, így is lehet élni, mi a szépet látjuk benne csak!

Mi hogy gondoljuk, szép lett, vagy elfuserált?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek