A hétvégén hosszú órákra lezárnak egy fontos borsodi utat

Megosztás

A közlekedők nagyon figyeljenek oda, mert kerékpáros verseny miatt október 8-án (vasárnap) 9 óra 30 perctől 13 óráig lezárják a forgalom elől a Bükkszentlászló és a Bükkszentkereszt közötti útszakaszt.

A Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt közötti, jubileumi, XX. Üveghuta-kupa elnevezésű, 5,3 km-es hegyi kerékpáros időfutamot október 8-án, vasárnap, 10 órától rendezi meg a Kis-Galya Közhasznú Sportegyesület. Az első versenyző Bükkszentlászlón (gps: 48.067876, 20.678825), 10 órakor rajtol, akit félpercenkénti indítással, a nevezési sorrendben folyamatosan követnek a többiek.

Az útvonal 9 óra 30 perctől 13 óráig teljesen le lesz zárva a forgalom elől. A verseny előtt és alatt csak körbe, Lillafüred felé lehet majd közlekedni. Ez vonatkozik a visszaguruló kerékpárosokra és a versenyzők kísérőire is. Az útlezárást az utolsó induló célba érkezése után oldják fel. 

Bővebb információ a rendező Kis-Galya Közhasznú Sportegyesület http://kisgalya.hu  oldalán található, illetve Sikter Zsuzsanna főszervezőtől kérhető a +36-30-206-3602-es telefonszámon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek