Artúr Napok Szerencsen – Hétvégén lesz a nyár utolsó nagy bulija

Megosztás

Pénteken kezdődik és egészen vasárnapig tart a 3. Szerencsi Artúr Napok Fesztivál a százéves csokoládéjáról híres borsodi városban. A fellépők között számos megyei kötődésű előadót találunk, de a szervezők másként is kedveznek a helyieknek.

A háromnapos rendezvény első fellépője az Edda lesz, akiket a Hooligans, majd a ByeAlex és a Slepp követ. A zenekarok után az AK26 nevű rapformáció ad koncertet, a fellépők sorát pedig DR BRS zárja – olvasható a fesztivál honlapján.

A szombati napot Janklovics Péter előadása nyitja meg, akit a Follow the Flow koncertje követ. A zenekartól Ákos veszi át a színpadot, utána a Tankcsapda, később pedig a Groovehouse koncertezik. A popegyüttest a Kozmix váltja, utánuk Dj Dominique gondoskodik a fesztiválra látogatók szórakozásáról.

Vasárnap, a rendezvény zárónapján ingyenes családi programokkal és helyi zenekarok koncertjeivel várják a szervezők az érdeklődőket délelőtt tizenegy és délután négy óra között.

A családi programok után újra a könnyűzenei koncerteké a főszerep, elsőként Kovácsovics Fruzsina lép színpadra, utána az Ámokfutók ad koncertet. A zenekart Krisz Rudi, majd Zoltán Erika fellépése követi, később a Halott Pénz koncertezik. A 3. Szerencsi Artúr Napok Fesztivál utolsó fellépője Majka lesz, a rendezvényt tűzijáték zárja le.

A Fesztivál pénteki napjára ingyenes belépést biztosítanak a szerencsi állandó lakcímmel rendelkezőknek. A helyszínen, a jegypénztárakban pedig jelképes összegért, 2990 Ft-ért válthatóak napijegyek a szombati vagy a vasárnapi napra a szerencsiek számára, vagy 4990 Ft-ért vásárolható bérlet, amely mindkét napra érvényes.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek