Spontán show-t tolt a metrón a borsodi sztárénekes

Megosztás

Hatalmasat “robbant” a Follow The Flow nevű együttes friss TikTok-videója, melyben a zenekar BAZ megyei énekese a budapesti 4-es metrón hirtelen énekelni kezdett, az utazóközönség nagy meglepetésére.

Már több mint 300 ezer lájkot kapott a Follow The Flow videója, melyben egy kisebb flashmob keretében adták elő legújabb, Szélcsend című dalukat. Az együttes énekese, a szikszói születésű Szakács Gergő nemes egyszerűséggel hirtelen éneklésbe kezdett a csordultig lévő metrószerelvényben, majd beszálltak a tömegben elvegyülő vokalista lányok is, meglepve ezzel az utasokat.

Follow The Flow on TikTok

302K Likes, 2.9K Comments. TikTok video from Follow The Flow (@followtheflowofficial): “Március végén érkezik a Szélcsend című dalunk, aminek a refrénjét itt épp a 4-es metrón adjuk elő 😁 #followtheflow #szelcsend #blr #furacse #szakacsgergo #singing #metro #m4 #chorus #flashmob”. original sound – Follow The Flow.

A Follow The Flow-t 2016-ban alapították. Két évvel később a Nem tudja senki című daluk által robbantak be a köztudatba, majd a Maradok távol című számuk még nagyobb távlatokat nyitott meg előttük. 2018 nyarán elnyerték a Petőfi Zenei Díj Az év felfedezettje díját, majd jelölték őket a 2018-as MTV Europe Music Awards-ra mint Legjobb magyar előadó, amit szintúgy megnyertek, így ők képviselték Magyarországot a bilbaói díjátadón.

Gergő amellett, hogy továbbra is az együttes tagja, elkezdte saját szólókarrierjét is építeni. Tavaly áprilisban jelent meg első szólólemeze Evolúció címmel, melyre elmondása szerint azok a korábban írt dalai kerültek, amelyek nem illeszkednek a zenekar közös koncepciójába. Egy korábbi interjúban kitért borsodi származására is:

“A lemez megjelenése kapcsán az elmúlt időszakban sokat gondolkoztam azon, hogy bizonyos tekintetben gyökértelennek érzem magam – abból a szempontból, hogy elköltöztem a szülőhelyemről, Borsodból. Az is eszembe jutott, hogy a nagyszüleim egész életükben dolgoztak, megteremtettek maguknak egy életet, amiből nem tudok majd tovább vinni semmit. Ezért az otthon jelenleg inkább csak egy idealizált kép a fejemben, ami felé igyekszem a magam módján.”

Az új albumot várhatóan május 27-én mutatják be a Budapest Parkban, a lemez első dala, a Szélcsend pedig március 28-án jelenik majd meg.

Wikipédia, Blikk, kulter.hu

Kiemelt kép: YouTube

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek