Álomból valóság – Nincs egyedül a bajban Galamb Alex

Megosztás

Galamb Alex 10-15 gyerekkel foglalkozik rendszeresen, akikkel a sütés mellett kirándulnak, játszanak, és iskolaidőben házi feladatot is írnak. Néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy ezúttal ő szorul segítségre: nem tudja befejezni a pékség felújítását.

Nagy bajba került a Sütni jó Alapítvány, miután elkezdték sütőüzemük felújítását, de befejezni sajnos nem tudták az építőanyagok drágulása miatt.

Pár héttel ezelőtt már összegyűlt százezer forint és úgy tűnik a további pénzadományoknak, illetve a segítő kezeknek köszönhetően a borsodi pék elérte a célját. “Örömmel jelentem be, hogy sikerült a felújítás a Sütni jó Alapítvány sütödéjében.”

Álomból valóság, így jellemezte az elmúlt hetek eseményeit Alex. “Jelentem már készen van a vizesblokk. Köszönjük a segítséget. Így már kényelmesen tudunk mosogatni. Meleg víz is van!”

A napokban megkezdődtek az utolsó simítások: a felújított üzem takarítása, illetve a már meglévő gépek festése és felfrissítése, hogy az összkép is tökéletes legyen. És még mindig érkeznek a nagylelkű felajánlások: a napokban Alexék átvettek egy vadonatúj habverő gépet, aminek minden bizonnyal nagy hasznát veszik majd.

Alex és csapata az egyik adományozóval (Fotó: Galamb Alex Facebook)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek