Bajban van Galamb Alex, segítségre szorul

Megosztás

Galamb Alex példaértékű munkásságáról, küldetéséről és az alapítványáról is többször írtunk már. A Sütni jó! Alapítvány célja, hogy jó példát mutasson a szegénységből való kilépésre, elsődlegesen a pék és a cukrász mesterség által.

Most elérkezett az idő, hogy Alexnek is segítségre van szüksége: a sütödéje bajba jutott és egyelőre nem látja a kiutat, ezért a nyilvánossághoz fordult.

“A Sütni jó Alapítványnál a felújítása nem úgy zajlik ahogy reméltük. Az építőiparban nagyon drágák lettek az anyagok illetve az emberek munkadíja. Múlt héten kipakoltuk a pékséget abban bízva hogy a munka elkezdődik végre. De sajnos az Alapítványnak nincs elegendő forrása.”

Alex beszámolója szerint a felújításhoz hiányzik még 500.000 Ft. Ebből az összegből sor kerülhetne a burkolásra, a betonozásra, a kartonozásra, a járólap lefektetésére és a teljes elektromos hálózat előírás szerinti kialakítására.

Sajnos ameddig nincs elvégezve a felújítás eddig nem tudunk a gyerekekkel közösen sütni, írja Galamb Alex és arra kér mindenkit, hogy aki teheti segítsen az alapítványnak és ezen keresztül a gyerekeknek.

Számlaszám :11734035-21442843 (Közlemény: Felújítás)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek