Bárdos “borsodi srácként szerzett gólt a DVTK-ban, ez leírhatatlan érzés”

Megosztás

Bár csak a hajrában dőlt el végleg a Mezőkövesd-DVTK borsodi rangadó, Bárdos Bence számára örökké emlékezetes marad élete első NB I-es góljának hála. A felhőszakadás pedig a hosszúra nyúlt szünetet tette emlékezetessé, erről külön videót is láthatunk.

A találkozó után két miskolci gólszerzővel, Bárdos Bencével és Lukács Dániellel beszélgetett az NSO Tv stábja. Bárdos Bence kezdte meg a gólgyártást. Arról kérdezték, borsodi srácként mit jelent neki, hogy éppen ő szerezte a Diósgyőri VTK első NB I-es gólját két és fél év után.

„Ez leírhatatlan érzés, főleg, hogy egy borsodi rangadóról beszélünk. Még mindig nem tudom felfogni azt, hogy gólt lőttem. Ez az első volt, remélem, lesz még több is.” Ezután mesélt a számukra hazai pályát teremtő szurkolókról, de szóba kerül az eső miatti közel egyórás szünet, amihez hasonlót még nem élt át futballkarrierje során.

Lukács Dániel a harmadik miskolci gólt szerezte.

„Úgy érzem, az első félidőben nagyon jól játszottunk, aztán jött a nagy esőzés, sokat állt a játék, utána nehéz volt visszajönni, a pálya sem volt már olyan, a Mezőkövesdnek jobban feküdt ez a játék, mint nekünk. De hál’ istennek be tudtuk húzni, megmutattuk, hogy van karakterünk, jó irányban vagyunk, úgyhogy nagyon örülünk, hogy meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést.” Lukács egyébként 5 év után volt eredményes az NB I-ben – akkor még a Bp. Honvéd színeiben talált be.

Ez pedig hangulatjelentés a hosszúra nyúlt szünetről, milyen állapotban volt a pálya a felhőszakadás közben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek