Az időjárás miatt vasárnap este lép fel a Tankcsapda a Kolorfesztiválon

Megosztás

Eredetileg szombaton este zúzott volna a Tankcsapda Kazincbarcikán, ám végül az időjárás keresztülhúzta a számításokat. Vasárnap este viszont pótolják az elmaradást, nem maradunk le semmiről. A zenekar videóban is üzent a rajongóknak.

Remélhetőleg ezúttal kegyes lesz az időjárás. Szombat kora este megszületett a döntés az OMSZ előrejelzése alapján: miszerint ELMARAD A TANKCSAPDA KONCERT, és az előre jelzett esőnapon, azaz augusztus 6-án, vasárnap lesz megtartva! Lukács László üzent is a barcikaiaknak:

A meteorológiai szolgálat előrejelzése alapján szombat este zivatar, zápor volt várható, nagy széllel (ez meg is érkezett). Tájékoztatásuk szerint vasárnap jóval hűvösebb lesz, de maximum őszi eső valószínű. Emiatt a Tankcsapda koncertet az esőnapon, vasárnap este tartjuk. A Skoge előzenakar 20:00, a Tankcsapda 21:30-tól lép színpadra.

A jegyek ma délig online elővételes áron kaphatóak, déltől pedig 4000 Ft, amit vasárnap, a helyszínen is meg lehet venni. Eső esetén a ma 18:00 órakor kezdődő nekézsenyi Mamma Mia Show a Közösségi Házban lesz megtartva.

Köszönjük megértéseteket – írta a Kolorfesztivál hivatalos oldala.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek