Akkora felhőszakadás zúdult Mezőkövesdre, hogy félbeszakadt a DVTK elleni meccs, végül nyert a Diósgyőr

Megosztás

Vezet a Diósgyőr, de egyelőre nem tudják elindítani a második félidőt és ahogy a pálya állapotát látjuk, könnyen lehet, hogy nem is fognak erre engedélyt adni. Hatalmas tavacskák az alácsövezett pálya felületén. 55-60 perces késéssel folytatódhatott a találkozó, amit a DVTK nyert meg.

ÁLL A PÁLYÁN A VÍZ, a Vad II által feldobott labda semennyire sem pattant fel, hanem vidáman megült a pocsolyában – írta a Nemzeti Sport még a szünet végén. De ennek már jó ideje.

A diósgyőri szurkolókat az özönvíz nem zavarja, ott maradtak a lelátón, és énekelnek – jelentik a helyszínről.

Egy rózsaszín stoplis cipőt vitt a víz pár perccel ezelőtt. A játékvezető még nem döntött, hogy folytatódik-e a mérkőzés, de egyelőre úgy tűnik, hogy lesz folytatás. Lett is, de közel egy órás csúszással és a tócsák utána is okoztak gondot.

Mezőkövesd Zsóry FC – Diósgyőri VTK 2-4 (0-2)

Mezőkövesd Városi Stadion, 3918 néző. Játékvezető: VAD II István (ifj. TÓTH Vencel, HORVÁTH Róbert)
MZSFC: Riccardo PISCITELLI – KÁLLAI Kevin, Andrej LUKIĆ, PILLÁR Róbert, Steliano FILIP – VAJDA Sándor, CSEKE Benjámin, Marko BRTAN, ILLÉS Bálint – Nikolay PRUDNIKOV, Stefan DRAŽIĆ. Vezetőedző: KUTTOR Attila.
DVTK: Karlo SENTIĆ – FARKAS Dániel, SZATMÁRI Csaba, BÁRDOS Bence, Bitok STEPHEN – Vladislav KLIMOVICH, Alexander VALLEJO, HOLDAMPF Gergő – LUKÁCS Dániel, Bright EDOMWONYI, Rudi POŽEG VANCAŠ. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.

Csere: PILLÁR Róbert helyett Ilia BERIASHVILI, Nikolay PRUDNIKOV helyett Artem NAGIRNYI és Steliano Filip helyett Zahary YOUNN mind a 46., Rudi POŽEG VANCAŠ helyett Elton ACOLATSE és Vladislav KLIMOVICH helyett Jérémie OBOUNET a 69., Jérémie OBOUNET helyett Bozhidar CHORBADZHIYSKI 83., VAJDA Sándor helyett KOJNOK Zsolt a 89., LUKÁCS Dániel helyett GERA Dániel a 90+1. percben.
Sárga lap: VAJDA Sándor a 42., PILLÁR Róbert a 45+4., Ilia BERIASHVILI az 59. percben.
Piros lap: KÁLLAI Kevin a 79. percben.
Gólszerző: BÁRDOS Bence (0-1) a 4., Rudi POŽEG VANCAŠ (0-2) a 35., Stefan DRAŽIĆ (1-2) a 48.,  LUKÁCS Dániel (1-3) a 68., Stefan DRAŽIĆ (2-3) a 76., Bright EDOMWONYI (2-4) a 88. percben.

(Jegyzőkönyv: Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek