A padon alvó miskolci férfitól lopott a borsodi nő, kamerák viszont lebuktatták

Megosztás

Remek példát mutatott gyermekének, hogy a köztéri padon elszenderedő férfitól lendületből ellopták a táskáját. Nem sokáig jutottak azonban a zsákmánnyal.

Könnyen jött, könnyen ment, de ezért felelnie kell a 46 éves nőnek. Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrse egy 46 éves hangácsi nővel szemben.

A nő 2023. április 29-én kora este érkezett gyermekével együtt vonattal Miskolcra. A vasútállomásról gyalog indultak a belváros felé, amikor észrevette, hogy az egyik köztéri padon egy férfi alszik, és mellette van a táskája, benne dohánytermékekkel. A nő a táskát magához vette, majd továbbsiettek.

A Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai a térfigyelő kamerákon keresztül észlelték a cselekményt, és azonnal értesítették a rendőröket. A járőrök néhány percen belül a helyszínre érkeztek, és a közelben el is fogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt, akinél hiánytalanul megtalálták az ellopott tárgyakat is. Ezt követően előállították a rendőrkapitányságra, és büntetőeljárást indítottak vele szemben.

A Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek – adta hírül a Police.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek