Ittasan pénzt lobogtatott a kezében Miskolcon, a tolvaj már ki is kapta a kezéből és elmenekült

Megosztás

Az alkalom szülte a tolvajt ebben az esetben, az éppen arra járó férfi ugyanis elfutott a könnyű prédával. Egy másik esetben pedig egy padon megpihenő férfit loptak meg, de mindkét ügy elfogással végződött.

A Miskolci Önkormányzati Rendészet (MIÖR) térfigyelő hálózatának munkatársai a hétvégén két kifosztásos esetet is észleltek. 

Az egyik szombaton hajnalban történt: egy belvárosi szórakozóhelyről kilépett ittas fiatal férfi kezében pénzt lobogtatott. Mire az éppen arra járó másik két férfi egyike kezéből kikapta azt, és társával elszaladt vele. A MIÖR munkatársai a kamerákon keresztül lekövették a férfi mozgását, mindeközben pedig értesítették a rendészet járőreit, akik a helyszínre érve megtalálták, elfogták, majd végül átadták őt a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársainak. A pénzt a rendőrök hiánytalanul megtalálták, az elkövetővel szemben eljárást kezdeményeztek.

A másik eset hétfőre virradóra történt az egyik kiliáni villamosmegállóban, amikor is a sértett a padra heveredett le táskája mellé, amit egy arra haladó fiatalember is észlelt. Miután az elkövető felkapta a táskát, tulajdonosa felriadt, azonban már nem érte utol az elkövetőt. A MIÖR térfigyelő hálózatának kollégái szintúgy igyekeztek annak útját nyomon követni, mire aztán a Görögszőlő utcán elhelyezett készülék képén tűnt fel az illető. Az elfogást a rendőrség hajtotta végre – számolt be a Miskolc Televíziónak Vincze Csaba, a MIÖR igazgatója. (via Minap)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek