November végéig lezárják ezt a fontos útszakaszt

Megosztás

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, március elején megkezdődtek annak a beruházásnak az előkészítő munkálatai, melynek során egy kilométer hosszú útszakasszal kötik össze Miskolctapolcát Görömböllyel, hogy abból az irányból könnyebben megközelíthető legyen a Déli Ipari Park.

Az uniós és hazai társfinanszírozási forrásból  megvalósuló Miskolctapolca – Görömböly összekötés megépítése kapcsán Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala tájékoztatja a közlekedőket, hogy

a Bacsinszky A. utca a Miskolctapolca Brassói u. – Mérnök utca kereszteződésétől a Bacsinszky utcai buszfordulóig terjedő szakasza útépítési munkálatok miatt az átmenő forgalom elől lezárásra kerül, 2023. 07. 31- től, előreláthatólag 2023. 11. 30-ig.

A építés ideje alatt, a jelzett útszakaszon ingatlannal rendelkezők részére a Kivitelező Mento Környezetkultúra  Kft. a bejutást helyszíni, építésvezetői egyeztetéssel biztosítja.

Korábban beszámoltunk róla, a helyiek közelében nem arat osztatlan sikert a kerékpárút, Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek