Bedrogozva verte szét egy férfi a kazincbarcikai mentők ügyeleti rendelőjét – videó

Megosztás

Kábeleket tépett ki a falból, leverte a világítást, szekrényeket és asztalokat borított fel, szétszórta az iratokat, betörte az gyógyszerszekrényt, és a nagyértékű eszközöket is megrongálta.

Az Országos Mentőszolgálat a hivatalos Facebook-oldalán számolt be arról, mi történt szerdán reggel Kazincbarcikán. Mint írják, “a rendelés megkezdése előtt érkezett a kazincbarcikai ügyeletre telephelyvezető bajtársunk, amikor hangos szitkozódást és csörömpölést hallott a rendelő épületéből”.

“Kiderült, hogy egy bedrogozott, középkorú férfi tört be a mentőkhöz, így bajtársunk azonnal riasztotta a rendőrséget. Bár ők percek alatt helyszínre értek, a férfi addigra szinte mindent szétvert, amit csak ért.”

“Kábeleket tépett ki a falból, leverte a világítást, szekrényeket és asztalokat borított fel, szétszórta az iratokat, betörte az gyógyszerszekrényt, és a nagyértékű eszközöket is megrongálta.”

A poszt szerint a rendrakás gyorsan megtörtént és a széttört eszközöket is pótolták mostanra, az anyagi kár azonban így is jelentős. Hozzátették: az elkövető férfi ellen eljárás indult.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek