Kiss János elénk tárta újabb ígéretét a Diósgyőri várral kapcsolatban

Megosztás

Az ügy kormánybiztosa, mellesleg megválasztott B-A-Z megyei országgyűlési képviselő szerint nagyon biztató tárgyalásokat folytatott. Talán közelebb kerülhetünk a már jóval korábban megígért plusz kétmilliárd forintos támogatáshoz, amelynek hiánya miatt áll a vár felújítása.

De ígéretből már igen sok hangzott el az utóbbi időszakban, különösen a Diósgyőri várral kapcsolatosan, amiből végül semmi sem lett, elszálltak, mint a lufi. Most talán az eddigi legbiztatóbb ígéret látott napvilágot, bár erősen nélkülözi a konkrétumokat, például egy határidőt, vagy egy időpontot.

Kiss János miskolci országgyűlési képviselő Facebook-oldalán tett közzé igazán kedvezőnek hangzó híreket a Diósgyőri várral kapcsolatban.

“A parlamenti szünetben is jó hírrel jelentkezem a miskolciak felé. Az elmúlt hetekben országgyűlési képviselőként számos tárgyalást folytattam a Diósgyőri vár ügyében. A tárgyalások előrevezetőek voltak, ugyanis tájékoztatást kaptam arról, hogy az Építési és Közlekedési Minisztérium előterjesztést készít a kormány felé, a projekt többlettámogatása ügyében” – idézi Kiss szavait a Boon.hu.

Jó lenne az Ellipsum fürdővel kapcsolatban is valami biztatót olvasni, amelynek szintén Kiss János a felelőse.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek