Egy miskolci utcában kapcsolták le a rendőrök a bedrogozva autózó fiatalt – videó

Megosztás

Bódult állapotban és életveszélyesen közlekedett egy férfi Miskolcon, aki gyakorlatilag minden más szabályt is megszegett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai 2023. július 18-án reggel szűrték ki a forgalomból a gyanúsan közlekedő, sőt, már másokra is életveszélyes férfit.

Bedrogozva fogták meg a körözött férfit a borsodi rendőrök

Bódult állapotban és életveszélyesen közlekedett egy férfi Miskolcon, aki gyakorlatilag minden más szabályt is megszegett. A rendőrség járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben.

A 23 éves elkövetőt Miskolcon, a Fonoda utcánál ellenőrizték kollégáink. A sofőr viselkedése azonnal árulkodó volt. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a férfi bódult állapotban vezetett, valamint az utasa is fogyasztott kábítószert. A járőrök mindkét személyt előállították a rendőrségre további mintavétel céljából.

A egyenruhások ezenkívül egyéb problémákat is feltártak – például a férfit körözte a rendőrség, továbbá számos műszaki hiányosság is volt a járművön –, melyek miatt külön szabálysértési feljelentés is készült. (Forrás: Police.hu)

Közlekedési szabálysértések:

  • hatósági jelzés hiánya;
  • a forgalomból ideiglenesen kivont jármű;
  • az autó műszaki érvényessége lejárt;
  • biztonságos közlekedésre alkalmatlan állapotú gépjármű (az első szélvédő repedt, a gumiabroncsok profilmélysége nem megfelelő, valamint az első és a hátsó vészhárítók töröttek és hiányosak, a karosszéria több helyen korrodált).

Egyéb szabálysértés:

  • a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz az autóban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek