Bezár a József Attila könyvtár – szerencsére csak egy bő fél évre

Megosztás

Ősszel az energia volt az oka az intézmények bezárási hullámának Miskolcon is. Ez most is részben igaz, de az energetikai korszerűsítés után egy teljesen megújult és olcsón fenntartható tagkönyvtár várja a látogatókat.

A II. Rákóczi Ferenc Könyvtár Szentpéteri kapuban működő tagkönyvtára rövid időre bezárja kapuit, de jövő februártól immár megújult formában várja olvasóit – tájékoztatta a Minap szerkesztőségét az intézmény.

A „Miskolc, József Attila Fiókkönyvtár energetikai korszerűsítése” elnevezésű projekt keretében az épület homlokzati szigetelése, nyílászárók cseréje, akadálymentes mosdó kialakítása valósul meg. A felújítás előtt a könyvtár július 21-én, pénteken fogad utoljára látogatókat, július 24-től várhatóan 2024. január 31-ig a zárva tart.

Ebben az időszakban a könyvtár valamennyi szolgáltatása szünetel. A zárva tartás ideje alatt a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár központi épületében és a többi fiókkönyvtárában megszokott módon vehetik igénybe a szolgáltatásokat és adhatják le a korábban kikölcsönzött könyveket.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek