Egy kiválóan parkoló suzukis miatt állt le a fél villamosforgalom Miskolcon

Megosztás

A hétvége legjobb parkolása díjat kétségtelenül odaítélhetjük a szürke autó sofőrjének. Ilyen esetben, bármennyire furcsán is hangzik, a villamosvezetőt vennék elő, ha akárcsak megkarcolná a Suzukit.

Sz. Erzsébet tette közzé a közösségi médiában a képet, valamint érthető felháborodását a parkolás miatt. Ez okozta ugyanis a forgalmi problémákat, a villamosvezető észlelte, hogy nem férne el a személyautó mellett az MVK járműve és mivel villamossal nem lehet kikerülni, kénytelen volt megállni.

Többen azt írták a hozzászólók közül, hogy szerencse, hogy nem történt nagyobb baj, mert a villamosvezető figyelt. Ugyanakkor sokan munkába, illetve másik tömegközlekedési járműhöz siettek, aztán vagy elérték, vagy nem.

Arra a felvetésre, hogy 5-6 markos legény nem tudta volna-e kicsit arrébb helyezni a borzalmasan rossz helyen parkoló járművet, megtudhattuk, hogy a törvény nem enged ilyet, bármennyire is adná a lehetőség a ’80-as években még megszokott módszert.

“Ahogy mondták, az utasok hiába értesítették a rendőrséget, nem történt semmi! csak az utasok több, mint fél órát vártak és ez által csúszott az egész menetrend. Az *úr * bent ült a templomban. Annyit nem mondott, hogy bocsánat” – tudatta az általa megismert információkat egy hozzászóló.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek