Aranyosi Péter videóban üzent a Borsod24 olvasóinak

Megosztás

A Borsod24 Beszégetések következő vendége június 23-án Aranyosi Péter humorista, a Dumaszínház és a Showder Klub állandó fellépője.

A Mónika-show közönségszervezőjeként indult tévés karrierje, később Fábry Sándorral dolgozott együtt, napjainkra pedig önálló estekkel járja az országot. Műsoraiban szívesen beszél szülővárosáról Miskolcról, az itt töltött hosszú évtizedek tapasztalatairól és tanulságairól.

A közelmúltban bejelentette, hogy kicsit visszavesz a tempóból. “Amikor a Covid osztályon, a kórházban fuldokoltam, és majdnem meghaltam, sok mindent átgondoltam. Voltak kisebb-nagyobb fogadalmaim, ezeknek egy részét nem igazán tudom megmagyarázni, miért fogadtam meg. Ilyen például, hogy az anyósomat elviszem Nápolyba. Ezeket a fogadalmakat be is tartom, ha már a Jóisten visszahozott.” – magyarázta döntésének okkát Aranyosi.

A Karinthy-gyűrűvel és Miskolci Múzsa-díjjal is kitüntetett Aranyosi Péter egy rövid videóban üzent a Borsod24 olvasóinak.

A humorista június 23-án látogat Miskolcra, a beszélgetés helyszíne az MTA Miskolci Akadémiai Bizottság székháza. További részletek az esemény Facebook-oldalán ide kattintva érhetők el.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek