Veres Pál a kiskutyájáról posztolt, sokaknak nem tetszett a szokatlan bejegyzés

Megosztás

Voltak, akik szerint a kiskutya nagyon aranyos és végre nem csak az acsarkodást olvasni az interneten, mások szerint azonban ez csak a kampány része és el kell fedni Miskolci gyengeségét. Ebből újabb vita alakult ki, hogy valójában a Fidesz-kormány véreztette ki ennyire a várost, ahogy más ellenzéki vezetésűeket is.

A polgármester a közösségi médiában a következő bejegyzést tette közzé.

“Picúr is besegített nekem a papírmunkába .Persze csak a fotó kedvéért, viszont rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a miskolci Polgármesteri Hivatal kutyabarát munkahely. Nem csak az itt dolgozók, hanem az ügyfélszolgálatra érkezők is bátran behozhatják leghűségesebb társaikat.”

Egy biztos: Picúr igazán fotogén

A hozzászólások között már közel sem volt mindegyik olyan aranyos, mint a kiskutya. Meglepően nagy port kavart ez az ártatlannak tűnő bejegyzés.

“Jönnek a választások, eredmény nincs, amit fel lehetne mutatni, ezért már a kutyájával kell cukiskodni. Szánalmas!”

“Mi van azokkal az emberekkel akik kutyaszőr allergiások vagy vmilyen betegségük van , Ők hol ügyintézzenek.

Nem helyes egy közintézményben ahová nem csak kutyások járnak.”

“Vannak emberek, akiknek még a sz*r is keserű… Kedves kommentelők! Vigyázzatok, nehogy valami pozitív gondolat érjen benneteket, még kizökkentene a komfortzónátokból.”

“Nagyon aranyos, igazi fotómodell.”

“Sz-rban van a város, ezt tudja mindenki. Meg az egész ország. Biztos a polgármester vagy Brüsszel miatt. Esetleg Soros.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek