Újra egyedül van Nótár Mary

Megosztás

„A duett maratonom végéhez közeledem, aztán jönnek a szóló dalaim ismét. Köszönöm a kollégáim felkérését és bizalmát, boldogan mondtam igent és működtem közre. Jövő héten leforog egy bombasztikus duett klipje, várom kommentben a tippjeiteket, hogy szerintetek kivel jövök?!”- szúrta ki a Boon Nótár Mary nagy bejelentését. A követők találgatásai szerint Loretta, Ruszó Tibi, Bódi Guszti vagy Kis Grofó is lehet a partner, de bárki legyen is az, tuti jó dal lesz, írták a rajongók.

Pár nappal ezelőtt jelentkezett egy új dallal Nótár Mary és Raul. A Van pénzem, de! című nóta hamar sláger lett, a videóklipjét két nap alatt közel százezren látták, azonban a szemfüles rajongóknak nem a dal szépsége, hanem valami egészen más ütötte meg a fülét. Sokan azt kifogásolták, hogy a zene meglepő mértékben hasonlít a Kistehén együttes 2005-ös szerzeményéhez.

Kicsit szajbergyerekes. Vagy csak nekem?” – kérdezte az egyik rajongó.

Kicsit van egy kék tó a fák alatt, de nagyon jó lett

Nem is kicsit” – írták mások.

És valóban, a két dalt meghallgatva szinte lehetetlen nem észrevenni azok hasonlóságát.

RAUL x NÓTÁR MARY – VAN PÉNZEM, DE! (Official Music Video)

RAUL / RAULÉK(live) Koncertszervezés: +36 30 353 8480 📱 Instagram: https://www.instagram.com/raul11pr Facebook: https://www.facebook.com/prodraul Tiktok: Instagram: https://www.instagram.com/raul11pr E-mail: [email protected] NÓTÁR MARY Koncertszervezés: +36/20-282-3957 Instagram: https://www.instagram.com/notarmary Facebook: https://www.facebook.com/notarmaryproduction Tiktok: https://www.tiktok.com/@notarmaryproduction www.notarmary.hu @NotrMaryOfficial. Köszönet az együttműködésért a Kormorán Bottleshop-nak! https://alkoholshop.hu (Minden ami alkohol, rendelj bulira, rendezvényre, otthonra.)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek