Nótár Mary felkarolta a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét, már meg is jelent a klip – videó

Megosztás

Az események furcsa alakulása miatt Kökény Dániel előbb kiesett, majd egy sajnálatos baleset miatt mégis visszakerült a versenybe. Nótár Mary felkarolta és folyamatos az együttműködés.

Bár még bőven tart a TV2 tehetségkutatója, a Sztárban sztár leszek!, Kökény Dánielnek a hétvégén megjelenik az első saját dala. Mindebben Nótár Mary segített neki, az énekesnő ugyanis felkarolta a nehéz sorsú 17 éves fiút.

Mint ismert, Daninak az élő show előtt kellett búcsúznia a műsortól, miután Pápai Joci nem választotta be a csapatába. A kiesése után kereste meg őt Mary, hogy segítő kezet nyújtson neki. Bár végül Kálózi Réka súlyos sérülése miatt Dani visszakerült a versenybe, az énekesnővel azóta is folytatják a közös munkát – írja a Blikk.

– Azelőtt is hallottam már róla, és a tévében is láttam pont abban az adásban, aminek a végén kiesett. Nagyon tetszett a hangja, a szemében láttam, hogy jó lelkű fiú, és a családi története is megérintett. Másnap felkerestem, és azóta úgy próbálok neki segíteni, mint egy tapasztalt barát, testvér. Mindenben szeretném őt támogatni, nagyon szurkolok neki a műsorban, és utána is számíthat rám, ha bármire szüksége lenne – mesélte lapunknak Mary, akinek a közreműködésével meg is jelent Dani első saját dala, a jövő héten pedig a közös duettjük is debütál majd.

– Nagyon megtisztelő volt, amikor Mary felajánlotta, hogy segít kiadni a dalaimat. Ő egy elismert, sikeres énekesnő, aki hatalmas példakép a számomra. Folyamatosan mellettem áll, jó tanácsokkal lát el és motivál, amiért nem tudok neki elég hálás lenni – mondta a Sztárban Sztár leszek! versenyzője.

Az énekesnő közreműködésével hétfőn meg is jelent Dani első dala, és a közös dalukon is már lázasan dolgoznak.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek