Bajban a garázstulajdonosok Dél-Kiliánban

Megosztás

Hetek óta megszűnt az áramellátás egy elektromos munkát követően a miskolci városrész garázssoránál. A problémával eddig bárhová is fordultak az érintettek, mindenki csak a másikra mutogat, áram pedig továbbra sincs. Mit lehet ilyenkor tenni, ilyen kiszolgáltatott helyzetben?

A problémát G. Ferenc tárta a nyilvánosság elé az egyik helyi közösségi médiás csoportban.

“Miskolc közösségtől kérnénk kis segítséget. Dél-Kilián városrészén lévő garázssoron rengeteg garázst érintően 3 hete megszűnt az áramellátás. Az ott kb 13 éve elhelyezett önkormányzati térfigyelő kamerarendszert – több éve nem üzemelt – a lakosság kérésére beüzemeltették. A munkát a Telvill Kft. végezte egy új villanypózna, biztosíték doboz elhelyezésével és azóta közel 100 garázsban nincs áram.

Az MVM széttárja a kezét, hogy a garázssor területén zárlatos a kábel, így nem az ő dolguk a hibaelhárítás, a TelVill szintén, hogy nem az ő hibájuk. Az egyik garázstulajdonos úgy tudjuk felkereste Bartha Győrgy Imre önkormányzati képviselőt, aki ígért segítséget, azonban azóta sem történt semmi. Esetleg valaki hozzáértőnek van e valami tanácsa, hogy hova és kihez lehetne fordulni a problémával. Válaszokat előre köszönjük.”

Néhány hozzászólás:

“Senki nem mond semmit, senkihez nem tartozik, mindenki fizeti a számlát és nincs áram”

“Csak regisztrált villanyszerelő nyúlhat bele!”

“Közösen kell perelni a szolgáltatót. Mert a rendelkezésre állási díjat fel tudják számolni.”

Nekünk milyen ötletünk van egy ilyen ördögi körre?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek