Miért szemetelünk ennyit a saját hazánkban?

Megosztás

Hogyan süllyedhetett le ennyire a borsodi és a hazai kultúra teljes egésze, hogy ennyire nem érdekel minket a saját környezetünk, amiben élünk? Elkeserítő látvány szinte minden gyorsétterem közelében, de ugyanakkor egyáltalán nem egyedi eset, szinte mindenhol ilyesmivel találkozunk. Valóban nincs igény a tisztaságra?

P. Zoltán felcsattanása a közösségi médiában, sajnos egy kicsit sem egyedi esetről, erről Miskolcon is tudnának mesélni.

“Borzalmasan elkeserítő látvány, emberek, ébresztő!!

Háborogtok a galambok, varjak, vaddisznók, szarvasok miatt, hogy mekkora károkat okoznak, nem szégyellitek magatokat? 20 négyzetméteren belül van kb 5 kuka, megenni nem voltatok lusták egy átbulizott éjszaka után, 1,5 métert megtenni már nem tudtatok? Rajtunk kívül egyetlen faj sem sz*rik oda ahol “alszik”!! Vagy eszik!!

Az utak mentén a kocsiból is kidobáljátok a maradékotokat, amire vadállatok mennek, majd siránkoztok, hogy elétek szalad a vaddisznó vagy egy róka a kaja miatt, és kár lesz a kocsiban. Ha magatokért nem teszitek meg, hogy tisztán tartjátok a környezeteteket, akkor tegyétek meg a gyermekeitekért, ugyanis nem mindegy mit örökölnek utánunk!

A földet csak kölcsön kaptuk, átutazók vagyunk a kb. 80 életévünkkel, ideje lenne hálát mutatni azért, hogy ezen a bolygón MINDEN a mi javunkat szolgálja. Őszintén, leszakadna a kezetek ha használnátok a kukákat? Vagy ahelyett, hogy kidobjátok a kocsiból az úton a szemetet nem tudnátok hazavinni? Ez a magyar valóság!!!”

Nekünk mi a hozzáfűznivalónk a helyi viszonyokat is figyelembe véve?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek