Idős asszonyt rabolt ki a nyílt utcán egy miskolci férfi

Megosztás

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 32 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2023. június elsején 11 óra 50 perckor Miskolcon, a Dankó Pista úton egy hetvenötéves nőtől pénzt, illetve cigarettát kért. Majd szinte a választ meg sem várva a férfi ráfogott az idős nő kezében – pénztárcának kinéző – kulcstartóra, amit megpróbált megszerezni. A dulakodásban a sértett elesett, majd támadója elmenekült a helyszínről.

Az esetet többen látták, majd egy férfi az útonálló után eredt, így támogatva az időközben értesített rendőrök munkáját, akik a kapott információk alapján azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek