Hollósy kormánypárti képviselőtársa az árvízért is Vereséket vette elő, de visszafelé sült el a fegyver

Megosztás

Az internetezők ugyanis Hollósy András saját Facebook-oldalán is rendesen kiosztották a Fidesz-KDNP-t, többek között az állandó köpködés miatt.

Hollósy András is átvette a “vízibuszos” videót, a szintén kormánypárti Szécsényi Marianna hozzászólásával pedig egyértelműen kiderült, hogy politikai célzattal. Nem kis sugalmazással élt a képviselőnő, hogy ezt is a jelenlegi városvezetésnek köszönhetjük, de majd a Fidesz-KDNP 2024-től rendet teremt.

Ebből alakult ki olyan hozzászólásözön, ami az odaszúrást teljesen lenullázta és feltett igen komoly és fontos kérdéseket, amik nyilván válasz nélkül maradnak.

A vízzel megtelt miskolci járatról IDE KATTINTVA olvashat bővebben, a Borsod24 is beszámolt róla a napokban. Az internetezők viszont nem hagyták szó nélkül Hollósy és Szécsényi utalgatását arra, hogy mindez az önkormányzat hibájából történt volna.

“Olaszoknál a víz a busz tetejéig ért a napokban. Valamiért mégsem kritizálják a politikusok egymást az árvíz miatt. Ha önt legyőzték egy szavazáson akkor próbáljon meg szimpatikusabb tervekkel előállni mert gyomorforgató a folyamatos köpködés. Addig meg egy pszichológus tud segíteni.”

“Ha el sem indul a busz, az jobb? Ruha, cipő megszárad. Vajon Miskolc területén mennyi lerakott térkő, aszfalt, beton van? Egy özönvíz szerű eső ezzel jár, ha nincs zöld terület, ami nyeli, fogja a vizet.”

“A háború miatt van ez is!”

“Remélem ezért nem a városvezetést fogjátok hibáztatni!”

“12 év alatt nem sikerült megcsinálni a víz elvezetését az előző városvezetésnek, most még mutogatnak csak, azt hiszik, hülyék az emberek és nem tudják, hogy meg mindig a 12 év rablást sínyli a város…”

Itt azonban következett Szécsényi Marianna (kormánypárti) önkormányzati képviselő hozzászólása, ami lerántotta a leplet a poszt lényegéről.

💧A városban több helyen még mindig “árvizet” okoz a hírtelen zápor okozta jelentősen megnövekedett csapadék víz.

👉 Itt az ideje, hogy 2024-től helyrehozzuk a nem megfelelően kiépített rendszereket.

♥️-ügyünk Miskolc!”

Az internetezők azonban egyértelműen véleményt nyilvánítottak.

“te szerencsétlen….. 9 évig mit csináltatok… a tapolcai strand volt a legjobb példa anno, h hova lett a csapadék elvezetés…….. 9 év mire volt elég???”

“Szécsényi Marianna – önkormányzati képviselő, volt rá idejük,úgy tudom!”

“Szécsényi Marianna – önkormányzati képviselő, miért csak 2024-től?” “Eddig mi tartotta vissza???”

“Hú, ennyi sötét embert… Szerintetek nem a Fidesz miatt van az egész? Ki van hatalmon 13 éve? Rég rendbe lehetett volna hozni a csatornahálózatot.

Már évtizedek óta tudni lehet, hogy egyre gyakoribbak lesznek a szélsőséges esetek. A hosszan tartó szárazságok és a hirtelen özönvizek. Erre fel lehetett volna készülni. Épültek új csatornarendszerek? Karbantartották, felújították a régieket? Épültek zsilipek és gátak? Lett egy csomó víztározó az ország számos pontján?

Nem, mert fontosabbak voltak a 30cm-es kilátók, a sosem használt stadionok és a fa nélküli lombkoronasétány.

És csak halkan megjegyzem, hogy vannak olyan országok ahol vagy két hónapig esik napi szinten ilyen eső és meg tudják oldani a vízelvezetést…”

“Fideszes elvtárs! Özönvíz szerű esőzés után ezek előfordulnak még Miskolctól fejlettebb városokban is. Inkább az országutak állapotával kéne foglalkozni, mert kátyú és repedés garmada van minden úton.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek