Nemcsak Gálvölgyinél volt gond, Benedek Miklós is 40 percet várt a mentőre

Megosztás

Ugyanaz a betegségük van, nagyjából ugyanúgy lettek borzalmasan rosszul, a mentős segítség azonban Benedek Miklós esetében is döbbenetesen későn érkezett meg. Ez még egyértelműbb jele egy mélyen gyökerező rendszerhibának.

Benedek Miklóst felkavarta és megérintette Gálvölgyi János kórházba kerülése és betegsége, idézi a színészt a Blikk. Benedek a közelmúltban szintén váratlanul került be ugyanabba kórházba, mint kollégája, és mint kiderült, az egészségügyi problémájuk is ugyanaz.

„Egyforma a betegségünk, mindketten szív- és érrendszeri gondokkal küzdünk, s ez bármikor leterítheti az embert. Tudom, mit élt át”, mondta. Szóba hozta legutóbbi közös munkájukat is, a Hárman a padon című előadást, amit Egri Mártával közösen játszanak: „Ahhoz kell János, és kellek én is. Az nem lehet, hogy így érjen véget a pályafutásunk, befejezetlenül.”

A színész az utóbbi időben többször is beszélt Gálvölgyivel; mint mondta, érzi a hangján az élni akarást, és azt is, hogy napról napra erősebb. „Pihennie kell, erőt gyűjteni, hogy ősszel újra együtt állhassunk a színpadon. Ami külön felkavart az ő drámájában, az a mentő kiérkezése. A feleségemmel korábban ugyanezt átéltük, mi is több mint 40 percet vártunk a segítségre“, idézte fel. Ez pedig egy ilyen súlyos esetben könnyen végzetes lehet, nehéz lesz ezek után egyedi esetről beszélni. Ismét csak egy diszpécser hibázott volna?

A rossz nyelvek szerint Dzsudzsák Balázst már meg is műtötték volna, mire Gálvölgyihez és Benedekhez kiért volna a mentő. Nekünk mik a tapasztalataink?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek