Miskolci fürdők: aki most nem kap állást, az soha

Megosztás

Hamarosan indul a szezon a helyi fürdőinkben, rengeteg a nyitott pozíció, ahova munkaerőt keresnek. Kérdés, milyen sikerrel zajlik majd a toborzás.

A napokban a Miskolc Holding Zrt. a közösségi médiában közzétette felhívását. mely szerint “Indul a szezon a Miskolci Fürdőkben!” A város tulajdonában álló vállalat kis túlzással csak mozdonyvezetőt nem keres, ehelyett az alábbi munkakörökre vár jelentkezőket: úszómester, karbantartó, konyhai kisegítő, fürdőpénztáros-ajándékbolti munkatárs, pultos-pénztáros, műszakvezető, szakács, takarító, villanyszerelő, udvari kisegítő, könyvelő, csónakkezelő.

A jelentkezéseket a miskolcholding.hu/karrier felületen kérik jelezni.

Mint ismeretes, előbb a koronavírus-járvány idején kényszerült elbocsájtásokra a cég, majd a tavaly ősszel a drasztikus energiaáremelés miatt volt szükség komoly leépítésekre Miskolcon, amely miatt megingott a munkavállalók bizalma a Miskolci Fürdők Kft-vel szemben. A fentiek okán kijelenthető, hogy nincsen könnyű helyzetben a város, hiszen a jelenlegi körülmények között sem a korábban elküldött alkalmazottak visszacsábítása, sem új munkaerő toborzása nem tűnik könnyű feladatnak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek