Mi lesz veled Ellipsum? Ezért tart továbbra is zárva a fürdő

Megosztás

Már ismerjük a pontos nyitvatartási időket a hamarosan újra megnyíló miskolci fürdőkkel kapcsolatban. Az Ellipsum? Sajnos nincs sok jó hírünk, egyelőre halvány reménysugár sincs a fürdő újbóli kinyitására. De miért is?

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, május 27-én nyithat újra a Selyemréti Strandfürdő, és a miskolctapolcai strandfürdő is. Ismert az a tény is, hogy a két strandot tavaly októberben az az energiaválság, a magas gáz- és villamos áram árak, valamint a folyamatosan növekvő infláció miatt kényszerült bezárni a Miskolci Fürdők Kft. 

A miskolci polgármesteri hivatal pénteki közlése szerint a pünkösdi hétvégétől a strandfürdők minden kültéri medencéje üzemelni fog, és erre a hétvégére gyerek programokkal is készülnek a szervezők, ezek részleteiről hamarosan a két fürdő online felületein (SelyemrétMiskolctapolca) tájékozódhatnak.

– A Selyemréti Strandfürdő reggel 6-tól este 8 óráig, a miskolctapolcai strandfürdő délelőtt 9 órától, este 6 óráig várja a fürdőzni vágyó vendégeket – írják. 

A mostani közlemény már kitér az Ellipsum Élményfürdőre is. Mint írják, itt az elvégzett garanciális munkák visszaellenőrzése miatt továbbra is zárva tart. A wellness szolgáltatások ezért csak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben vehetők igénybe.

Fontos, hogy a szabadtéri strandokon a bezárás előtt megvásárolt és fel nem használt bérletek lejárati ideje a  zárva tartás időtartamával automatikusan meghosszabbodik.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek