Óriási bombagóllal nyerte meg az Amatőr Kupát a Felsőzsolca

Megosztás

Fegyelmezett játékkal a BTE Felsőzsolca 2-0-ra legyőzte a Nyergesújfalu SE csapatát a Hidegkuti Stadionban, és ezzel bezsebelte az Amatőr Kupát.

A mérkőzést a Nyergesújfalu kezdte jobban, Hajnal Róbert kapufáig is jutott a találkozó elején, a hálóba azonban nem tudta bejuttatni a labdát. Nem kellett sokat várni, hogy meg is bosszulja mindezt az ellenfél.

A 26. perc legelején egy beadást visszafejelt labdára Dlehány Bence érkezett, és nagyjából 2 méterről nem volt nehéz dolga, ezzel megszerezve a vezetést a Felsőzsolca csapatának.

A folytatásban már inkább a zöldmezes együttesnek érvényesült az akarata a vezetés ellenére, előnyüket pedig még az első félidőben meg is tudták duplázni: Veréb Áron a 41. percben egy kipattanó labdát vett át, majd védhetetlenül zúdította a bal felsőbe a játékszert.

A második félidőben a borsodi együttes visszavett a tempóból a kétgólos előny birtokában, a Nyergesújfalu azonban ennek ellenére komoly helyzetig sem jutott, így nem tudta ellenfelét megszorongatni az Amatőr Kupa döntőjében.

A Felsőzsolca ezzel története során először hódította el az 1964 óta zajló kupasorozat trófeáját, mely 2014 óta viseli az Amatőr Kupa nevet.

Veréb bombagólját alább megtekinthetik:

Felsőzsolcai bombagól az Amatőr Kupa döntőjében | NB I-be illő gól az Amatőr Kupa döntőjében: a felsőzsolcai Veréb Áron hatalmas gólt lőtt a Nyergesújfalu ellen. 😮🎯 | By M4 Sport | Facebook

82K views, 2.1K likes, 38 loves, 43 comments, 55 shares, Facebook Watch Videos from M4 Sport: NB I-be illő gól az Amatőr Kupa döntőjében: a felsőzsolcai Veréb Áron hatalmas gólt lőtt a Nyergesújfalu…

m4sport.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek