Halála előtt rejtélyes szerelmes levelet írt a miskolci férfi

Megosztás

Egész Miskolcot megrázta Zoltán halála. A temetése napján egy rejtélyes szerelmes levélre bukkant a családja, egyelőre nem tudja senki, hogy kinek szóltak a verssorok.

Korábban mi is több cikkben beszámoltunk a fiatal miskolci férfi rejtélyes és tragikus haláláról, amelyeket itt, itt és itt olvashat. A holttestet a Testvérvárosok útja és Középszert összekötő lépcsősornál találták meg március 26-án hajnalban. Az elhunyt férfi nővére a közösségi oldalakon keresett szemtanúkat, akik látták a testvérét azon a végzetes éjszakán.

A testvér tudomása szerint, öccse aznap este megfordult az Avasi sörözőben, ahonnan körülbelül hajnali 1 óra magasságában távozott, később a fiatal férfire reggel 6:30 után talált rá egy hölgy. A kocsma és a lépcső között, ahol megtalálták, körülbelül 50 méteres a táv.

A rejtélyes haláleset megrázta a helyieket, ismeretleneket és ismerősöket is. Több százan nyilvánítottak részvétet a gyászoló családnak. A hozzászólásokból kiderül, hogy Zoltánt nagyon sokan ismerték és szerették. Egy kedves, mosolygós és nagyon barátságot emberként írják le. 

Temetése napján a családtagok egy szerelmes verset találtak, amit Zoltán írt egy rejtélyes lánynak írt, tudta meg a Blikk.

Egy szerelmes naiv kisfiú gyönyörű verse. Remélem, akinek íródott, ahhoz eljut és tud majd ezután tiszta lelkiismerettel a tükörbe nézni – írta az elhunyt lánytestvére.

“..Szemedbe nézve látom a világom, 

Mosolyodba minden boldogságom. 

Visszagondolva a közös percekre, 

Mély hiány tör a lelkemre..

..Ölelésed úgy várom mint a tavaszt, 

Mint első napfényt mely édesen simogat. 

S tudom ha nem leszel beköszönt a tél, 

Az a pillanat mégis mindent megért..

..S ha a fagy nem is múlik hirtelen, 

Te vagy ki felolvasztja jéggé dermedt szívemet 

Ha nem is tudok túllépni minden hibámon, 

Te vagy kire legjobban vágyom a Világon..” 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek