Új fejlemény a Miskolcon holtan talált fiatalember ügyében?

Megosztás

Szörnyű tragédia Miskolcon, a család szemtanúkat keres, a rendőrség nyomoz. Újabb információk derültek ki a végzetes estéről.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, vasárnap hajnalban elhunyt egy fiatalember Miskolcon. Élettelen testét a kora reggeli órákban járókelők találták meg a Testvérvárások útja és a Középszert összekötő lépcsősornál.

A férfi családja a közösségi oldalon keres szemtanúkat az eset tisztázása érdekében, szeretnék tudni, hogy mi történt az elhunyt utolsó óráiban. A jelek szerint egy szemtanú biztosan jelentkezett a felhívásra, mert néhány órával ezelőtt a család frissítette a segítségkérő posztot:

“Friss fejlemény! Egy szemtanú szerint szombat este 21:45 környékén a Sályi utca 26. szám előtt látta, hogy valaki veszekedett a testvéremmel eddig ismeretlen okból… Az illető nagyon durván beszélt vele, az öcsém megilletődve hallgatott. 🙁 Ezután ment tovább az Avasi Sörözőbe, ahol utoljára látták!”

Érdeklődtünk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon is, ahol megerősítették, hogy zajlik az ügyben a nyomozás. Hozzátették, hogy a rendőrség a rendkívüli haláleset miatt az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint folytatja az eljárást. A rendőrkapitányság sajtóreferense szerint a hatóság általában akkor jár el ily módon, amikor bűncselekmény nem merül fel.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek