Tragikus baleset végezhetett az utcán holtan talált fiatal miskolci férfivel

Megosztás

Korábban mi is több cikkben beszámoltunk a fiatal miskolci férfi rejtélyes és tragikus haláláról, amelyeket itt és itt olvashat. Most új fejlemény látott napvilágot, ami szerint egy tragikus baleset következtében veszthette életét Zoltán.

Még március végén tett közzé bejegyzést egy miskolci csoportban Zoltán nővére, amelyben szemtanúk segítségét kérte, hogy sikerüljön kideríteni öccse rejtélyes halálának körülményeit. A bejegyzéshez több ezer hozzászólás érkezett, sokan biztosították együttérzésükről a családot. A kommentekből az is kiderült, hogy Zoltánt sokan ismerték és szerették a városban.

A nagy nyilvánosságnak köszönhetően új fejlemények is napvilágot láttak. Az egyik szemtanú azt állította, hogy látta a fiatal férfit valakivel veszekedni és az illető állítólag nagyon erőszakosan beszélt vele.

Ez a családnak még több aggodalomra adott okot, hiszen egészen addig azt feltételezték, hogy valaki bántotta a családtagjukat, de a rendőrség az idegenkezűség gyanúját kizárta, a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási rendtartás keretében vizsgálta az ügyet. A boncolás után a halál pontos okára is fény derült. Az előzmények ellenére sajnálatos baleset történt. 

Az öcsém a halála pillanatában egyedül volt, valószínűleg evett valamit, ami megakadt a torkán és megfulladt. Ha valaki ott lett volna vele, segíthetett volna rajta, és elkerülhető lett volna ez a szörnyű tragédia.

– írta a az elhunyt nővére.

Zoltánt 2023. április 13-án, csütörtökön 13:00-tól kísérik utolsó útjára, a miskolci Deszka Temetőben.

Kapcsolódó cikkek