Holtan találtak az utcán egy fiatalembert Miskolcon

Megosztás

Szerkesztőségünk döbbenetes posztra lett figyelmes az Új Miskolcon Láttam nevű Facebook csoportban. Az egyik felhasználó olyan szemtanúkat keres, akik esetleg láthatták, hogy mi történt a testvérével az utolsó perceiben.

A fiatalember szemtanúk szerint az egyik avasaljai vendéglátó egységből indult el vasárnap éjfél után kb. 40 perccel, és a kora reggeli órákban járókelők találták meg a holttestét az egyik közeli lépcsősoron, mely az Avasról a Tapolcai elágazás melletti OMV benzinkút felé vezet.

Lapunk kérdésére a Miskolci Rendőrkapitányság megerősítette, hogy zajlik az ügyben a nyomozás. Hozzátették, hogy a rendőrség a rendkívüli haláleset miatt az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint folytatja az eljárást. A rendőrkapitányság sajtóreferense szerint a hatóság általában akkor jár el ily módon, amikor bűncselekmény nem merül fel.

A kommentszekcióban a sok részvétnyilvánítás között egyesek tudni vélik, hogy a srác több miskolci áruházban dolgozott, és segítőkész, kitartó személyiségnek írják le. Az egyik kommentelő, aki 1:20 körül a kutyáját sétáltatta a közeli Középszer óvodánál, senkit nem látott a környéken és nem hallott semmit.

Kép: Google

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek