A “szörnyű állapotban” hagyott öltözőn megy a vita a két borsodi focicsapat között

Megosztás

A Mezőkeresztes VSE a Cigánd SE csapatát fogadta szombaton a labdarúgó megyei I. osztály 21. fordulójában, mely után egy kisebb szóbeli csörte alakult ki a közösségi hálón a két klub között. A meccsnap estéjén a hazaiak egy Facebook-posztban nehezményezték, hogy a cigándiak nem takarítottak el maguk után az öltözőben, a vendégek válasza pedig nem sokat váratott magára.

A mezőkeresztesiek szerint egy olyan, sokadik bajnoki címért küzdő, komolyabb infrastruktúrával rendelkező egyesületnek, mint a Cigánd SE, nem úgy illik viselkedni, hogy egy megfelelő módon átadott öltözőt a fentebb mutatott állapotban hagyjon ott. A keresztesiek a posztban kitérnek arra is, hogy elismerik a cigándiak pályán nyújtott teljesítményét – ők vezetik a bajnokságot -, illetve leszögezik, hogy nincs harag, viszont felszólítják őket, hogy a pályán kívül is mutassanak jó példát.

„Ne csinálj a bolhából elefántot, hiszen csak bolhák léteznek” – ezzel a sorral kezdődik a cigándiak válasza, melyben először arra hivatkoznak, hogy a kialakult szokásjog szerint a vendégcsapatnak nem kötelessége kitakarítani maga után az öltözőt. Ők sem várják el hazai pályán mindezt, pedig már találkoztak ennél durvább állapotokkal is. Ezután rámutatnak a mérkőzés körülményeire, miszerint a sáros talaj nyomot hagyott az öltözőben, melyet egyébként korántsem “steril” állapotban vettek birtokba, mert a korábban lejátszott ifjusági meccsek után nem takrították ki. Emellett csodálkozásuknak adtak hangot abból kifolyólag, hogy a Mezőkeresztes VSE Facebook oldala viszonylag ritkán ad hírt csapatuk mérkőzéseiről – ahogy a szóban forgó meccsről sem – ezt az esetet viszont sokkal fontosabbnak tartották kiposztolni. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérve ők is elismerték ellenfelük pályán mutatott játékát, majd sok sikert kívántak nekik.

Képek: Mezőkeresztes Városi Sportegyesület, Cigánd Sportegyesület

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek