Ismét formába lendül Kazincbarcika

Megosztás

A rezsiválság miatt nem csak a megye közintézményei zártak be hosszú hónapokra, de néhány népszerű esemény is kényszerpihenőre ment.

A Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával megvalósuló egész éves eseménysorozat, a Fitt Barcika idén tavasszal újult erővel tért vissza és két helyszínen várja a mozgás szerelmeseit.

“Az önkormányzat elég nehéz helyzetben volt télen. Nem sikerült minden hónapban a rekreációs tömegsporthoz elengedő hőmérsékletet biztosítani. A megállítás mindnyájunknak szomorúságot okozott, hiszen 2019 óta szerves része Kazincbarcika életének a Fitt Barcika, de most a régi, jól bevált heti programokkal kaphat új lendületet a város. Az uszoda megnyitásával pedig az uszodai rekreációs foglalkozások is újra megindulnak” — összegezte Kovács László az elmúlt időszak eseményeit.

Ha izomláz és sportsérülések nélkül erős, feszes izomzatra, kitűnő testi erőnlétre és rugalmasságra vágyunk, a Pilates módszerrel elérhetjük a célunkat (Fotó: Kolorline)

Az ingyenes sportprogramok két fő helyszíne a Mezey István Művészeti Központ és a Kazinczy Tornacsarnok. Alapvetően a 20 és 60 év közötti felnőtt korosztálynak szólnak a márciusi órák, de akár idősebbek is jelentkezhetnek. Kovács László bárkinek ajánlja, akik szeretnék karban tartani izomzatukat vagy leadni a téli hónapok alatt felszedett súlyfelesleget.

Változatos mozgásformákra jelentkezhetünk, kipróbálhatjuk a gerinctornát, a pilatest, a jógát, vagy akár a gymstick néven futó edzésmódszert is, de a jó idő közeledtével hamarosan a kültéri mozgási lehetőségek is megjelennek Kazincbarcika parkjaiban.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Aki csak most regisztrálna, a https://kolorcity.hu/fitt-barcika weboldalon teheti meg. 

Képek forrása: kolorline.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek