Ilyen jófejek a miskolci buszsofőrök

Megosztás

Rengeteg olyan történetet hallunk manapság, amik arról szólnak, hogy az emberek mennyire közönyösek és nem figyelnek egymásra; sokszor még azoknak sem segítenek, akik igazán rászorulnak. A tömegközlekedés ezzel kapcsolatban az egyik leggyakrabban emlegetett terep, hiszen itt találkozik egymással idős és fiatal, türelmetlen és kényelmes, városi és vidéki. No meg a jármű vezetője is kap hideget, meleget, amikor nem segít a babakocsis anyukának, vagy éppen túl korán zárja az ajtókat.

Most viszont egy üdítő történetet osztott meg az egyik utas a közösségi oldalon, ahol arról számolt be, hogy szerdán bearanyozta a napját egy miskolci buszsofőr és neki köszönheti, hogy nem kellett újabb fél órát várakoznia a következő szerelvényre. Nikolett ezt írta:

“Egy pozitív tapasztalatomat szeretném megosztani. A mai délután a Villanyrendőrnél a villamosról leszállva, a 14-es pont bent állt a megállóban. Én sajnos pirosat kaptam, de a sofőr látta, hogy oda igyekeztem. Megtehette volna, hogy ott hagy, de kivárta a következő zöld jelzését, így megvárt. Nagyon szépen köszönöm, hogy így megspórolt nekem fél óra várakozást és ezáltal a figyelmességgel szebbé tette a napomat.” – olvasható a vidám posztban.

Köszönjük a jófej a buszvezetőknek! Az ilyen apróságoktól lesz szebb a világ,

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek