Bevezetik a fizetős parkolást a miskolci Penny áruházaknál

Megosztás

A Penny Market bevezeti a fizetős parkolást, aminek értelmében a második órába lépve 2500 forintot, míg a harmadikba 5000 forintot kell fizetniük a vásárlóknak. Miskolcon az Ilona utca és Soltész Nagy Kálmán utcán található üzleteknél kell figyelnünk, az első óra blokk ellenében díjmentes, de a további megkezdett órákért fizetnünk kell.

Senki nem örül az új rendszernek, több felháborodott komment született, ezért szerda este az áruház hivatalos oldalán reagált a hozzászólásokra. Mint írták, az utóbbi időben egyre több vásárlói jelzés érkezett arra vonatkozóan, hogy egyes Penny üzleteknél a parkolóban hagyott, nem vásárlási céllal érkező gépjárművek ellehetetlenítik a vásárlók számára a parkolást.

Ennek megszüntetése érdekében szakemberekkel egyeztetve a vállalat arra a döntésre jutott, hogy az érintett üzleteink parkolóiban bevezeti az egy óra időtartam feletti fizetős parkolást. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a vásárlók számára – a vásárlást igazoló blokk helyszíni felmutatásával – további 1 órán keresztül díjmentes a parkolás

– olvasható a közleményben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek