Talán májusban újranyit a Selyemréti Strand

Megosztás

Ahogyan arról tavaly októberben mi is beszámoltunk, az energiaválság miatt a Miskolci Fürdők Kft. is drasztikus lépésekre kényszerült: határozatlan időre bezárta a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő kapuit. Továbbá októberben még egy rossz hír érkezett és az Ellipsum Élményfürdő is bejelentette, hogy átmenetileg szünetelti fürdőszolgáltatásait, mert a fürdőkomplexum kivitelezője folytatja a korábban megkezdett garanciális javításokat. 

A város legnépszerűbb turisztikai attrakciója, a Barlangfürdő január 26-tól, az éves karbantartást követően ismét kitárta kapuit a vendégek előtt és azóta is zavartalanul üzemel, de az Ellipsum jövője továbbra is kétséges. Az eredeti tervek szerint december 31-e lett volna az újranyitás napja, erre azonban a mai napig sem került sor, erről bővebben itt írtunk.

Most felcsillant a remény, hogy a Selyemréti Strandfürdő medencéjében is hűsölhetünk nyáron. -Áprilisban megkezdik a felkészülést, májusban pedig újra kinyit a Selyemréti Strandfürdő – jelentette be (egyelőre még csak) Csöbör Katalin a közösségi oldalán.

Fotó: Csöbör Katalin Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek