Galamb Alex újra apa lesz

Megosztás

A Hernádnémetiben élő Galamb Alex a pandémia óta foglalkozik a hátrányos helyzetű gyerekek mentorálásával. A közösségi oldalán jelentett be a nagy hírt: kedvesével második gyermeküket várják.

Nagy a boldogság Galamb Alexéknél, babát vár a felesége, ezt ő maga jelentette be közösségi oldalán. Közel kétszáz gratuláció érkezett, de nem az egyetlen szívmelengető hír a mosolygós fiatalember életében. A Kocsonyafesztiválra 600 darab kovászos cipót készített Alex és csapata, hogy az így befolyt összegből támogassa a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítványt. De nem csak a szervezettel volt nagylelkű, az elkészült finomságokból 60 darabot szétosztott kis segítői között, akik örömmel vitték haza családjuknak a friss cipót.

Mint arról a Borsod24 is beszámolt, a Hernádnémetiben élő fiatalember a világjárvány idején döntött úgy, hogy nem nézi tovább a falujában lakó cigány gyerekek kallódását, és a házába invitálja őket, hogy megmutassa nekik, hogyan készül a kifli, a zsemle, vagy a pizza.

A borsodi Galamb Alexnek nagy tervei vannak a jövőben, erről így beszélt egy közelmúltban készült interjúban:

-Szeretnék példát mutatni a nehéz sorban nevelkedő gyerekeknek. Az én életem is bizonyítja, hogy az, hogy valaki szegény családba születik, nem jelenti azt, hogy nincs értelme küzdenie a kitörésért.

Két évvel ezelőtt megfogadtam, hogy a szakmunkás-bizonyítvány mellé érettségit is szerzek. Istennek hála sikerült. Májusban szerzem meg a sütőipari technikus-szakképesítésemet, és ha minden jól megy, szeptembertől egyetemista leszek. Bőven vannak céljaim – mosolygott Alex.

Fotó: Galamb Alex Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek