Lemásolva: pontosan ugyanúgy csattantak a Vörösmarty és a Soltész sarkán szerdán

Megosztás

Úgy tűnik, még sincs annyira rendben az a kiegészítő zöld telezöld lámpa, ami csak a jobbra kanyarodóknak jelzi a szabad utat. Egy hét alatt ketten is benézték, itt lenne az ideje valamit tenni ezzel.

A baleset-info.hu friss információi szerint szerdán tökéletesen ugyanolyan ütközés történt a Soltész és a Vörösmarty utca kereszteződésében, a villanyrendőrnél, mint a múlt héten. A legtöbben arra panaszkodnak, hogy valóban nagyon félreérthető a telezöld, nyíl nélküli lámpa, ám az csak a jobbra kanyarodóknak jelez szabad utat, egyenesen nem lehet menni, mint azt hihetnénk.

Ugyan van mellette tábla és sávfelfestés az úttesten, de sokak szerint egyértelműsíteni kellene végre és a lámpa telezöldjét is kicserélni nyilasra, mert így rendkívül félreérthető, könnyen eltéveszthető.

“Miért történik itt egyre többször baleset? Mit néznek/ nézhetnek félre?”

“Mert a jobbra kanyarodó sávnak telezöld a jelzés. Felette van tábla, de ha csak a lámpát nézi, téved.”

“Mivel egyenesen mentem, így nem néztem az útfestést a másik sávban. De biztosan van.”

“Hihetetlen 🥺🥺🥺Valamit tenni kell,változtatni kell ameddig nem történik tragédia..!! Szomorú, hogy egy egyértelmű kiegészítő lámpát (jelzést) így be/el lehet nézni…”

“Ezt épp láttam, ott jöttem én is..😟

“Az a helyzet, hogy ez a kereszteződés annak idején is így működött emlékeim szerint. Csak jobbra lehetett kanyarodni. Nem változott ezen semmi.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek