Komoly csattanás a Soltész és a Vörösmarty sarkán

Megosztás

Nagy baleset történt péntek délután Miskolcon, az eddigi információk szerint az egyik járművezető a kiegészítő lámpát nézte be és úgy gondolta, hogy egyenesen is szabadon mehet, de abban az irányban valójában piros volt. Nagy dugóra számítsunk a környéken.

Az eddigi információk szerint a Soltész és a Vörösmarty sarkánál, a vízügynél történt a baleset. A közösségi médiában kialakult egy vita arról, hogy veszélyes-e ez a kereszteződés, vagy egyszerűen csak jobban oda kellene figyelnie a vezetőknek.

“Az a baj itt, hogy míg az egyenes és balra kanyarodó sáv pirosra vált, a jobbra kanyarodó sáv zöld. Ezt könnyen be lehet nézni annak aki egyenesen menne tovább és lendületből jön. Nekem is majdnem itt jöttek belém. Szerintem a jobbra kanyarodásnál is pirosra kéne váltani a másik lámpával együtt, majd utána váltania ismét zöldre.”

“Engem egy ugyanilyen trafált oldalba vagy 4 éve, de nem értem, mit lehet benézni egy kiegészítő lámpán.”

“Nem kellene vezetni látáshibával és mentális akadályokkal. Akinek nem megy, azt nem kellene engedni vezetni.”

“Egy jobbra mutató nyilat kellene belerakni a lámpába!!! A teli zöld sok embert megtéveszt, még akkor is, ha ott van a kötelező haladási irány tábla!!!”

“Mióta újra megy itt a forgalom, rövid időn belül a második baleset. Szerintem kapcsoljuk ki a lámpákat, mert zavar néhàny egyedet😜

“Ez mind az uniós pénzek visszatartása miatt van. Feje tetejére áll az ország”

“Az tetszik a legjobban hogy némely emberek meg ezen is össze vesznek mások meg meg egy balesetből is politikát csinálnak. Én úgy gondolom hogy inkább azon reménykedek , hogy a senkinek nem esett komoly baja és komoly sérülése egyben vannak ez a lényeg.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek