Verbális összecsapás alakult ki a DVTK edzője és a szurkolók között

Megosztás

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában az éllovas DVTK az idei naptári évben elszenvedte első vereségét Kazincbarcikán. Bár a vasgyári alakulat továbbra is vezeti a bajnokságot, a meccs előtti 5 pontos előny a forduló végére 2 pontosra olvadt a második helyezett MTK-val szemben, mely a Mosonmagyaróvár elleni győzelmével közelebb került a tabella éléhez.

A hármas sípszó után feszültté vált a hangulat a kazincbarcikai Kolorcity Arénában vasárnap, ugyanis a vendégszurkolók hangot adtak nemtetszésüknek a csapat játékát illetően. Szergej Kuznyecov vezetőedző a kritikus hangok hallatán kissé hevesen reagálva kelt csapata védelmére, melyre a szurkolók közleményben reflektáltak a Facebook-on:

Kazincbarcika – Diósgyőr 1-0

Ezen a hideg vasárnapi napon már a délelőtti órákban gyülekeztünk a belvárosban, ahogy telt az idő úgy lett egyre jobb a hangulat, melyet egy kisebb vonulással tettünk még színesebbé a “Kolorcityben”.

Az ország talán egyik legkisebb vendégszektorát megtöltve, próbáltuk hajszolni a fiúkat, a dalok helyenként jól szóltak, azonban a rossz idő és a még rosszabb játék, melyet a csapatunk mutatott teljesen rányomta a bélyegét az egész meccsre.

A meccs végén néhányan elégedetlenségüknek adtak hangot, amelyre edzőnk a szurkolók felé indulva indulatos “felkérdezésbe” kezdett.

Reméljük azóta tudatosult a fejében, hogy nem feltétlenül volt szerencsés ez a kirohanása, mert ha esetleg volt is igaza abban, amit mondott; “mivan?! Elsők vagyunk!”😅 attól még joga ehhez egy ilyen lélektelen fos meccs után, főleg egy kieső jelölt megyei rivális ellen egyáltalán nem!

Gondolkodjon el Ő is és a csapat is, mert tavaly kb. ilyenkor kezdődött a lejtmenet, ami a vesztünket okozta és ezt nem akarjuk mégegyszer átélni!

EDDIG ÉS NE TOVÁBB!! ÉBRESZTŐ!!

A poszt alatti kommentelők többsége természetesen egyetértett a fentebb közöltekkel; sokan aggódnak az egyre több meccsen látott lélektelen játék miatt, illetve félnek attól, hogy megismétlődik a tavalyi szcenárió, amikor a csapat a tavasszal mutatott teljesítményével lecsúszott a feljutást jelentő első két pozícióról. Mások bocsánatkérést követelnek az edzőtől, ugyanis látni vélték, hogy ujjal mutogatott a szurkolók felé, valamint előkerültek arra vonatkozó megjegyzések is, minthogy a Diósgyőr “leadta” volna a meccset az ellenfélnek, vagyis felmerült a bundagyanú is. Néhányan azonban az ukrán szakember védelmére keltek. Ők az optimisták, akik azzal érvelnek, hogy egy vereség után nem szabad a játékosokat és az edzőt pellengérre állítani, illetve, hogy tavaly ilyenkor sokkal rosszabb volt a helyzet.

Szergej Kuznyecov a következő nyilatkozatot tette a mérkőzés után:

“Borsodi rangadóhoz méltó mérkőzést játszottunk. A hazai nézőknek tetszett a mérkőzés, nekünk jobban kellene teljesíteni, jobban kell futballozni ahhoz, hogy megnyerjük az ilyen mérkőzéseket. Kikaptunk, nagy tragédia nem történt, haladunk tovább, sok mérkőzés maradt még a bajnokság végéig. Javítani kell a játékon ahhoz, hogy elérjük azt a célt, amit akarunk.”

Szerkesztőségünk természetesen nem kíván pálcát törni sem Kuznyecov, sem pedig a keret tagjai fölött, csupán reménykedhetünk, hogy ez a fiaskó csak egy kisebb botlás volt, mely nem fog akadályt hárítani a csapat elé az NB1-be vezető úton.

Forrás: Ultras Diósgyőr, dvtk.eu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek