“Nagyon nehéz napokon vagyunk túl” – videóinterjú és eddig nem látott felvételek Törökországból

Megosztás

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Borsod24 munkatársai interjút készítettek Lehoczki Lászlóval és Binda Nikolettával, a Spider Mentőcsoport tagjaival a miskolci Városházán.

Miután Veres Pál polgármester egy emlékplakett kíséretében gratulált a Törökországból hazatért miskolci önkénteseknek, interjút adtak a sajtó képviselőinek. Lehoczki László, Binda Nikoletta, és dr. Mezősi Tamás, a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány elnöke, illetve négylábú társaik, Hope, Nózi és Trafy készséggel állt az újságírók rendelkezésére.

Lehoczki László a Borsod24-nek adott interjújában többek között arról is beszámol, hogy igazán kemény napokon vannak túl és bár az elmúlt napokban nem sokat pihentek, úgy véli az általuk tapasztalt dolgokról jobb minél rövidebb történelmi távlatban, még frissiben beszámolni a történésekről.

Az interjút teljes terjedelmében megnézhetik YouTube csatornánkon!

Hősök, akik életeket mentettek – de anyagilag nem, csak kitüntetésekkel támogatják a munkájukat

Miután Veres Pál polgármester egy emlékplakett kíséretében gratulált a Törökországból hazatért Spider Mentőcsoport tagjainak, a hősi teljesítményt nyújtó segítők interjút adtak a sajtó képviselőinek Miskolcon. Videónkban Lehoczki László, a Spider vezetője összegzi a tapasztalataikat, emellett döbbenetes felvételeket is láthatnak a megsemmisült településekről.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek