Nem volt szép győzelem, de Ajkán is nyert a DVTK

Megosztás

Az idegenbeli győzelemmel a DVTK növelte az előnyét a döntetlent játszó Péccsel szemben, az MTK holnap lép pályára.

Miskolc, DVTK Stadion, 1300 néző. Játékvezető: Horváth Tibor (Szécsényi István, Máyer Gábor).
Ajka: Horváth Dániel – Szűcs Kristóf, Jagodics Bence, Kenderes Zoltán, Csemer Gyula – Tajthy Tamás, Csizmadia Zoltán – Sejben Viktor, Berzsenyi Kevin, Gaál Bálint – Szarka Ákos. Vezetőedző: Jeney Gyula.
DVTK: Branislav Danilović – Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd – Koman Vladimir, Bényei Ágoston, Lőrinczy Attila – Jurek Gábor, Eppel Márton, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Csere: Koman Vladimir helyett Bertus Lajos és Jurek Gábor helyett Gera Dániel az 59., Berzsenyi Kevin helyett Vogyicska Bálint és Gaál Bálint helyett Gyuris Aurél a 62., Lőrinczy Attila helyett Cseke Benjámin a 67., Sejben Viktor helyett Molnár Márkó a 70., Jagodics Bence helyett Rabatin Richárd és Szűcs Kristóf helyett Doncsecz Levente a 79. percben.

Sárga lap: Szatmári Csaba a 8., Csirmaz István a 36., Szűcs Kristóf a 45., Szarka Ákos  a 82., percben.
Gólszerző: Bárdos Bence (0-1) a 23. percben.

A Merkantil Bank Liga 23. fordulójában a DVTK nyert Ajkán. Az első félidőben a hazai csapat bátran játszott és felvállalta a támadó játokot, a gólt mégis Bárdos Bence szerezte Lőrinczy Attila beadásából, és több gyors piros-fehér ellentámadás is magában rejtette a veszélyt. A fordulás után is hasonló maradt a játék képe, a DVTK szervezett játékkal tartani tudta az eredményt, és ezúttal a küzdeni tudással szerezték meg a három pontot a Testgyakorlók.

Az előző forduló hazai meccséről, a fagyos pályáról, a tűzijátékról, illetve a sör-feles kombóról itt olvashatnak riportot.

A bajnokság állása

FC Ajka – DVTK élőben

Merkantil Bank Liga 2022/2023 23. forduló.

A mérkőzés élő közvetítése

(Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek