Hátvédet igazolt a Mezőkövesd

Megosztás

Baranyai Nimród személyében új játékossal bővült a Mezőkövesd Zsóry FC kerete. A 19 éves jobb oldali védő a Debreceni VSC-től érkezett a matyóföldiekhez.

A fiatal játékos pályafutásának első állomása a Bárándi KSE együttese volt, majd a Püpökladányi LE következett. Ezt követően a Loki Focisuli Debrecen csapatához került, melynek tagjaként 21 mérkőzésen 31-szer volt eredményes az U-14-es II. osztályú bajnokság Északi csoportjában. A 2017-2018-as idényben a DVSC-DLA játékosaként az U-15-ös I. osztályban 14-szer talált be 28 mérkőzésen, majd egy év múlva 30 találkozón 3 gólt szerzett az U-16-os I. osztályban. 2018 és 2021 között végigjátszotta a korosztályos bajnokságokat, majd 2021 őszén a Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzés alkalmával ölthette magára első alkalommal a DVSC felnőttcsapatának a szerelését. Az NB3 Keleti csoportjában a Loki tartalékcsapatának tagjaként 27 meccsen 3 találatot szerzett, míg az OTP Bank Ligában 18, a MOL Magyar Kupában 2 alkalommal kapott eddig lehetőséget.

A DVSC hivatalos közleménye szerint Baranyai fél évig kölcsönben folytatja pályafutását Mezőkövesden a több játéklehetőség reményében.

Forrás: mezokovesdzsory.hu, dvsc.hu

Kapcsolódó cikkek