Ingyenes bagolyles Miskolcon

Megosztás

Immáron nyolcadik alkalommal rendezik meg a “Miskolci Bagolyles” nevű programot.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Bükki Helyi Csoportja idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a „Miskolci Bagolyles” elnevezésű programját – írja a Minap.

A rendezők a családi ismeretterjesztő esemény jelmondatával (“a velünk élő vadvilág”) szeretnék felhívni a figyelmet a körülöttünk, így akár a városi környezetben is látható élőlényekre – rámutatva a természeti környezet sérülékenységére, megőrzésének fontosságára.

A rendezvény keretét egy pontgyűjtő játék adja, ahol a kiállítók az év fajait (egyebek mellett az év madara, az év lepkéje, az év gombája) feldolgozva kérdőíveket készítenek. – A kiállítók bemutatják, népszerűsítik tevékenységüket, mi magunk az egyesület bemutatásán kívül, madárvédelmi eszközök kiállításával, baglyok életét bemutató tablókkal, gyermek foglalkoztató feladatokkal, játékokkal készülünk – írják a szervezők.

Február 18-án, szombaton 13-tól 17 óráig a Miskolci Egyetem főépületének előtere és parkja várja az érdeklődőket az ingyenes programon, melyen a szervezők adományokat is örömmel fogadnak. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek