Jelentős bútoradománnyal támogatja oktatási partnerét a BT

Megosztás

A BT (British Telecommunications) budapesti irodája idén szeptemberben költözött be új otthonába, a Budapest ONE-ba. Mivel a most átadott irodaépületben minden berendezés új, a korábbi irodabútorzat felszabadult és jelentős részben a kazincbarcikai Irinyi János Református Oktatási Központ számára került felajánlásra, tovább erősítve a vállalat és az iskola évek óta tartó együttműködését.

A BT és az Irinyi János Református Oktatási Központ 2018. novemberében kötött stratégiai együttműködési megállapodást, melynek keretében a diákok elméleti és gyakorlati hálózatüzemeltetési ismereteket szerezhetnek, sőt üzleti angol tanfolyamot is kapnak. A képzést a BT debreceni irodájának munkatársai önkéntes alapon biztosítják. A gyakorlatias tananyag elsősorban olyan ismeretekre és képességekre fókuszál, melyek nélkülözhetetlenek a fiatalok sikeres karrierépítésében. A képzésen részt vevő diákoknak minden tanév végén – egy sikeres próbainterjút követően – lehetőségük nyílik elhelyezkedni a BT debreceni irodájában.

Az együttműködés következő lépéseként a BT idén ősszel összesen 3,7 millió forint értékű bútort adományozott az iskolának budapesti irodájából. A mintegy 630 tételes listában többek között tárgyaló-, irodai és konyhaasztalok és -székek, valamint különböző szekrények és fotelek is megtalálhatók, így mostantól modernebb és fiatalosabb képet nyújthatnak az oktatási központ belső terei.

„Az oktatás kiemelten fontos szerepet játszik a városok, országok és vállalatok életében egyaránt, hiszen minden képzés befektetést jelent a jövő tudásába, a folyamatos fejlődésébe. A BT irodaköltözése pedig lehetőséget adott az Irinyivel kialakított együttműködésünk kiterjesztésére és a számunkra feleslegessé vált, de kiváló állapotú bútorok átadására. Ez a partnerség egyúttal jól mutatja törekvésünket, hogy Debrecen határain túl, régiós szinten is nyitottak vagyunk az együttműködésre, és szeretnénk támogatni környezetünket – úgy adományokkal, mint értékteremtő munkakörök biztosításával” – hangsúlyozta beszédében Győri Péter, a BT ROC országos igazgatója

A BT néhány hete jelentette be, hogy a budapesti költözés után Debrecenben is új irodába teszi át székhelyét. A Nagyerdő közvetlen szomszédságában található, modern Forest Offices irodaparkba a tervek szerint 2023 első felében költözik be az 500 fős üzleti szolgáltatóközpont. Ez a döntés nem csak a munkavállalói élményt emeli egy teljesen új szintre Debrecenben is, de egyúttal a BT Magyarország és a magyar tudás melletti elköteleződését is tovább erősíti.

Kapcsolódó cikkek