Tanóra közben ugrott ki a gimnazista az ablakon, életveszélyes sérüléseket szenvedett

Megosztás

Az eset hétfő délelőtt történt Balatonfüreden, az udvaron éppen testnevelés órán levők gyorsan a fiú segítségére siettek. A sérülései súlyosak, életveszélyesek, az események hihetetlen gyorsasággal történtek, nem is volt esély reagálni senkinek.

Kiugrott hétfőn délelőtt egy 17 éves diák a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium második emeleti ablakából – tudta meg a veol.hu. Bartók Judit, a rendőrség megyei szóvivője megerősítette az információt, és elmondta, hogy a fiút kórházba szállították.

Fenyvesi Zoltán, a Balatonfüredi Tankerületi Központ igazgatója azt közölte, hogy az eset nagyon gyorsan történt tanóra közben, mialatt a tanár éppen a táblára írt. Az udvaron testnevelésóra folyt, és a pedagógusok, diákok is a fiatalemberhez siettek, segítettek neki, majd az iskola vezetősége értesítette a mentőket és a rendőrséget.

A fiatal állapotát stabilizálták a mentők, majd a súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett diákot mentőhelikopterrel egy budapesti kórházba szállították.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek