Hamarosan eldördül a rajtpisztoly, pénteken újra kinyit a Barlangfürdő – videó

Megosztás

Néhány nap múlva minden készen áll majd a vendégek fogadására. A medencéket kitakarították és újra feltöltötték vízzel. Pénteken ismét fogadhatja a vendégeket a Barlangfürdő.

A Miskolctapolcai Barlangfürdő október 10-e óta nem fogadott vendégeket, a rezsiköltségek brutális drágulása miatt ugyanis az üzemeltetése kigazdálkodhatatlanná vált. A városvezetés korábban az átmeneti működési szünet mellett döntött. Hétfőn azonban példamutató összefogást jelentett be a város: a miskolci önkormányzatnak és a helyi vendéglátós és a turisztikai vállalkozásoknak köszönhetően továbbra is nyitva maradhat a nemzetközi hírű fürdő. A legújabb fejleményeket egy rendkívüli sajtótájékoztatón jelentették be a Városházán, ahol elhangzott: Miskolc példát mutatott, hiszen az önkormányzat és a turisztikai vállalatok összefogásának és anyagi hozzájárulásának köszönhetően a Barlangfürdő tovább üzemelhet. 

Pénteken nyit a Barlangfürdő

IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://www.youtube.com/channel/UCe9SP31d0C9yQZYHUqJDpNQ?sub_confirmation=1 ***** ÉLŐADÁS: https://www.minap.hu/eloadas LÁTOGASSON EL WEBOLDALUNKRA: https://www.minap.hu/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/minapmiskolc INSTAGRAM: https://www.instagram.com/minap.hu/ TWITTER: https://twitter.com/minaponline

Forrás: Minap Online

Az újranyitás a korábban bejelentett csoportos létszámcsökkentést is érinti. 
– Október elején 110 dolgozó kapta meg az értesítést a csoportos létszámleépítésről. Mindannyiuknak tart még a munkaviszonya. Ez azt is jelenti, hogy azok, akik a Barlangfürdőben dolgoznak, a továbbiakban is munkavállalóink maradnak, tehát ők nem fognak kapni semmilyen további értesítést a munkaviszonyuk megszüntetésével kapcsolatosan. Pénteken délelőtt 9 órakor ismét megnyithatjuk a Barlangfürdőt a nagyközönség előtt – tájékoztatott Németh Judit. 

A Barlangfürdő október 28-án, pénteken reggel 9 órakor nyitja ki újra kapuit a vendégek előtt. A fürdő minden nap este 6 óráig tart nyitva, az Aquaterápia pedig reggel 8 és délután 4 óra között várja a fürdőzni és feltöltődni vágyókat. A hétvégére már színes halloweeni programokkal készülnek. (Minap.hu)

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek